Samenwerking met WIJ Techniek: Stimulans voor persoonlijke ontwikkeling bij GEPA Installatietechniek

Samenwerking met WIJ Techniek: Stimulans voor persoonlijke ontwikkeling bij GEPA Installatietechniek

Bij GEPA koesteren we een sterke overtuiging: onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf, en we zijn vastbesloten om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei. Daarom delen we graag meer informatie over onze samenwerking met WIJ Techniek, een partnerschap dat gericht is op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie.

Onze kernwaarden in actie: Persoonlijke ontwikkeling

Bij GEPA staan onze kernwaarden centraal in alles wat we doen. We geloven in het belang van persoonlijke ontwikkeling en empowerment van onze medewerkers. Onze aanpak: we moedigen onze medewerkers aan om zelf hun ontwikkelingspad te kiezen en bieden hen de nodige ondersteuning en middelen om hun ambities waar te maken.

Een partnerschap voor groei: WIJ Techniek

In dit streven naar groei en ontwikkeling hebben we de handen ineengeslagen met WIJ Techniek. Als een ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche, is WIJ Techniek toegewijd aan het stimuleren van het talent en de kennis van vakmensen. Hun visie omvat het motiveren van individuen om hun volledige potentieel te benutten voor een duurzame toekomstige leefomgeving, iets waar wij ons volledig achter scharen.

Concrete acties: De Vakbus workshops

Een recent voorbeeld van onze samenwerking was de komst van ‘De Vakbus’ naar GEPA. Hierbij werden twee inspirerende workshops georganiseerd door Herbert Dettingmeijer van WIJ Techniek: ‘Waar sta jij in 2030?’ en ‘Omgaan met stress op je werk’. Deze sessies gaven onze medewerkers niet alleen de gelegenheid om na te denken over hun toekomstige doelen, maar boden ook praktische handvatten om effectief om te gaan met uitdagingen op de werkvloer.

Visie van WIJ Techniek: Een persoonlijke toelichting

Rebecca Verhage, Branchecoach bij WIJ Techniek, deelde haar persoonlijke visie op ontwikkeling en de rol van techniek in onze samenleving. Haar enthousiasme en betrokkenheid bij het ondersteunen van bedrijven en medewerkers in hun groei waren inspirerend voor ons team. Haar verhaal benadrukte nogmaals het belang van voortdurende groei en leren, ongeacht je achtergrond of ervaringsniveau.

Resultaten en beloningen

De impact van onze samenwerking met WIJ Techniek begint al zichtbaar te worden. Na de workshops hebben zeven van onze monteurs zich aangemeld voor individuele gesprekken met WIJ Techniek, waarbij ze de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling verkennen en gebruik maken van het aanbod van WIJ Techniek op dit gebied. Dit is een resultaat waar we trots op zijn en dat ons aanmoedigt om onze inspanningen voort te zetten.

Om het belang van persoonlijke ontwikkeling te onderstrepen, biedt WIJ Techniek een waardevolle incentive aan: een voucher van 500 euro die kan worden besteed aan opleidingen. Dit benadrukt hun toewijding aan het ondersteunen van individuen bij het nastreven van hun professionele doelen.

Bouwen aan een toekomst van groei en succes

Bij GEPA vinden we het leuk om onze samenwerking met WIJ Techniek te delen. Samen bouwen we aan een bedrijfscultuur waarin iedereen de kans krijgt om te bloeien en te excelleren. We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking en naar de successen die nog voor ons liggen.