Service & onderhoud

Ons team staat 24/7 voor u klaar!

Ons team staat 24/7 voor u klaar!

Vakkundig onderhoud voorkomt problemen. Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken naar het onderhouden van uw technische installaties. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar om urgente storingen snel op te lossen. Deze service leveren we volgens op maat gemaakte afspraken voor het functioneren van allerlei gebouwen. Denkt u aan kantoorgebouwen, scholen, showrooms, werkplaatsen, winkels, bouwmarkten, productiebedrijven en appartementencomplexen.

De monteurs van onze serviceafdeling worden voortdurend bijgeschoold. Vanzelfsprekend voeren ze de werkzaamheden met grote zorg en volgens alle wettelijke normen uit. Daarbij hebben we oog voor de totale installatie en kijken verder dan een onderdeel op zich.

Bel bij storingen:

T. 06 – 53 93 67 58

Ook inspectie van technische installaties

We voeren ook inspecties aan installaties uit. Onze inspecteurs zijn opgeleid en krijgen nascholing om inspecties uit te mogen voeren. Naast het up-to-date houden van kennis, investeren we ook continu in apparatuur. Zo zijn we in het bezit van testapparatuur voor NEN3140 inspecties, maar ook van gasdetectieapparatuur en warmtebeeld camera’s voor het inspecteren van verdeelinrichtingen. Naast het inspecteren certificeren we ook installaties zoals datanetwerken.